Thank you for supporting Karma Teachers, a non-profit free or by donation yoga studio! Reserve your spot by signing up online for $5.45. Or drop in for a class, no one is turned away for lack of funds! We have mats to use for free as well!
Questions? Please contact us at info@karmateachers.org. Thank you.

August 2019

Sunday
Sun
Monday
Mon
Tuesday
Tue
Wednesday
Wed
Thursday
Thu
Friday
Fri
Saturday
Sat
28
10:15 am
Hatha 75
Albert Bayburin
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
Slava & Devon
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
Slava & Devon
3:30 pm
Vinyasa 75
Jeremy Ruckenstein
6:30 pm
Classical Hatha & Pranayama
Romel Ahuja
29
8:30 am
Hatha 60
Elise S
10:15 am
Vinyasa 60
Lucas Sicard
12:15 pm
Hatha 75
Shayla Nickel
4:00 pm
Vinyasa 60
Blefourie P
5:15 pm
Power Vinyasa
Melanie Yip
6:30 pm
Restorative 75
Tammy Gagne
7:30 pm
Volunteer Orientation
TBA
30
8:30 am
Hatha 60
Zoe Nichele
9:45 am
Hatha 75
Mira Light Hunter
12:15 pm
Hatha 60
Sanjay K
5:15 pm
Vinyasa 75
Veronica W
6:45 pm
Hatha 60
Veronica W
6:45 pm
Yin 60
Nick Cullen
8:00 pm
Healing Circles
Aneesha Sasha Kozikova
31
7:30 am
Meditation
Neil Cheta
8:30 am
Hatha 60
Afeef K (sub for Pixie)
10:00 am
Hatha 60
Kat Marquardt
11:15 am
Gentle Flow 60
Pixie (sub for TBA)
12:30 pm
Yin 60
Pixie (sub for Seline Drouin)
5:15 pm
Vinyasa 60
Mubina Skrijelj
6:30 pm
Yoga with Ease
Melissa Ann
6:30 pm
Vinyasa 75
Ryan Stevenson
8:00 pm
Booty Freedom
Nargis Dhirani
1
8:30 am
Hatha 60
Jamie L
10:00 am
Hatha 60
Suzy
11:15 am
Vinyasa 60
Pixie
12:30 pm
Vinyasa 60
Sanjay K
4:00 pm
Hatha 60
Brittany Fritter
5:15 pm
Bigger Body Yoga
Kim Correa
6:30 pm
Hatha 60
Valerie Pesce-Butron
7:45 pm
Yoga Nidra 60
Pixie
2
8:30 am
Hatha 60
Lucas Sicard
9:45 am
Community Class
FREE
TBA
11:00 am
Hatha 60
Veronica W
12:15 pm
Yin 75
Timothy Bang
2:00 pm
Resilience Yoga
FREE
Kayla Patton
5:15 pm
Vinyasa 60
Patricia Kim
6:30 pm
Kundalini
Michele T
3
9:30 am
Hatha 75
Elizabeth Bion
11:00 am
Vinyasa 75
George Doulos
1:00 pm
Vinyasa 75
Pixie
2:30 pm
Hatha 75
Erica Govier
6:00 pm
Introduction to Pranayama
Bogey
4
10:15 am
Hatha 75
Pixie (sub for Albert Bayburin)
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
Slava & Devon
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
CANCELLED
Slava & Devon
3:30 pm
Vinyasa 75
Jeremy Ruckenstein
5
8:30 am
Hatha 60
Melanie Yip
10:15 am
Vinyasa 60
Afeef K
12:15 pm
Hatha 75
Shayla Nickel
4:00 pm
Vinyasa 60
Blefourie P
5:15 pm
Power Vinyasa
Melanie Yip
6:30 pm
Restorative 75
Tammy Gagne
7:30 pm
Volunteer Orientation
TBA
6
8:30 am
Hatha 60
Zoe Nichele
9:45 am
Hatha 75
Pixie
12:15 pm
Hatha 60
Pixie (sub for Gin Perry)
5:15 pm
Vinyasa 75
Kelly Benson
6:45 pm
Yin 60
Nick Cullen
6:45 pm
Hatha 60
Zoe T
7
7:30 am
Meditation
Neil Cheta
8:30 am
Hatha 60
Pixie
10:00 am
Hatha 60
Kat Marquardt
11:15 am
Gentle Flow 60
Rachel Renaud
12:30 pm
Yin 60
Seline Drouin
5:15 pm
Vinyasa 60
Mubina Skrijelj
6:30 pm
Yoga with Ease
Melissa Ann
6:30 pm
Vinyasa 75
Ryan Stevenson
8:00 pm
Booty Freedom
Nargis Dhirani
8
8:30 am
Hatha 60
Jamie L
10:00 am
Hatha 60
Suzy
11:15 am
Vinyasa 60
Shakti Tesla
12:30 pm
Vinyasa 60
Lorena Quintero
4:00 pm
Hatha 60
Brittany Fritter
5:15 pm
Bigger Body Yoga
CANCELLED
Kim Correa
6:30 pm
Hatha 60
Valerie Pesce-Butron
7:45 pm
Yoga Nidra 60
Pixie
9
8:30 am
Hatha 60
Lucas Sicard (sub for TBA)
9:45 am
Community Class
FREE
TBA
11:00 am
Hatha 60
Veronica W
12:15 pm
Yin 75
Timothy Bang
2:00 pm
Resilience Yoga
FREE
Kayla Patton
5:15 pm
Vinyasa 60
CANCELLED
Patricia Kim
6:00 pm
Karma Teachers Documentary Screening
Morgaine Lee & Sangeetha Nadarajah
6:30 pm
Kundalini
CANCELLED
Michele T
10
9:30 am
Hatha 75
Elizabeth Bion
11:00 am
Vinyasa 75
George Doulos
1:00 pm
Vinyasa 75
Jamie L
2:30 pm
Hatha 75
Candise Wilde
6:00 pm
Introduction to Pranayama
Bogey
11
10:15 am
Hatha 75
Albert Bayburin
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
Slava & Devon
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
Slava & Devon
3:30 pm
Vinyasa 75
Kyle S
12
8:30 am
Hatha 60
Candice Sola
10:15 am
Vinyasa 60
Lucas Sicard
12:15 pm
Hatha 75
Shayla Nickel
4:00 pm
Vinyasa 60
Blefourie P
5:15 pm
Power Vinyasa
Melanie Yip
6:30 pm
Restorative 75
Mary Saunders
13
8:30 am
Hatha 60
Zoe Nichele
9:45 am
Hatha 75
Pixie (sub for Mary Saunders)
12:15 pm
Hatha 60
Gin Perry
5:15 pm
Vinyasa 75
Kelly Benson
6:45 pm
Hatha 60
Zoe T
6:45 pm
Yin 60
Nick Cullen
14
7:30 am
Meditation
Neil Cheta
8:30 am
Hatha 60
Pixie
10:00 am
Hatha 60
Kat Marquardt
11:15 am
Gentle Flow 60
Rachel Renaud (sub for Gin Perry)
12:30 pm
Yin 60
Seline Drouin
5:15 pm
Vinyasa 60
Mubina Skrijelj
6:30 pm
Yoga with Ease
CANCELLED
Melissa Ann
6:30 pm
Vinyasa 75
Ryan Stevenson
8:00 pm
Booty Freedom
Nargis Dhirani
15
8:30 am
Hatha 60
Deanna Duong
10:00 am
Hatha 60
Suzy
11:15 am
Vinyasa 60
Shakti Tesla
12:30 pm
Vinyasa 60
Lorena Quintero
4:00 pm
Hatha 60
Brittany Fritter
5:15 pm
Bigger Body Yoga
Kim Correa
6:30 pm
Hatha 60
Valerie Pesce-Butron
7:45 pm
Yoga Nidra 60
Pixie
16
8:30 am
Hatha 60
TBA
9:45 am
Community Class
FREE
TBA
11:00 am
Hatha 60
Veronica W
12:15 pm
Yin 75
Andrew Fredericks (sub for Timothy Bang)
2:00 pm
Resilience Yoga
FREE
Kayla Patton
5:15 pm
Vinyasa 60
Patricia Kim
6:30 pm
Kundalini
Michele T
8:00 pm
Healing Circles
Aneesha Sasha Kozikova
17
9:30 am
Hatha 75
Mubina Skrijelj (sub for Elizabeth Bion)
11:00 am
Vinyasa 75
George Doulos
1:00 pm
Vinyasa 75
Pixie
2:30 pm
Hatha 75
Erica Govier
6:00 pm
Introduction to Pranayama
Bogey
Show past weeks
18
TODAY
10:15 am
Hatha 75
Hatha 75
Albert Bayburin
1 hour 15 minutes
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
Vancity Acro - All Levels
Slava & Devon
1 hour 30 minutes
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
Vancity Acro - Intermediate
Slava & Devon
1 hour 15 minutes
3:30 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Jeremy Ruckenstein
1 hour 15 minutes
19
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Julia Czubernat (sub for Sarah B)
1 hour
10:15 am
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Lucas Sicard
1 hour
12:15 pm
Hatha 75
Hatha 75
Shayla Nickel
1 hour 15 minutes
4:00 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Blefourie P
1 hour
5:15 pm
Power Vinyasa
Power Vinyasa
Melanie Yip
1 hour
6:30 pm
Restorative 75
Restorative 75
Mary Saunders
1 hour 15 minutes
7:30 pm
Volunteer Orientation
Volunteer Orientation
Sanjay K
1 hour
20
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Zoe Nichele
1 hour
9:45 am
Hatha 75
Hatha 75
Mira Light Hunter
1 hour 15 minutes
12:15 pm
Hatha 60
Hatha 60
Rachel Renaud (sub for Gin Perry)
1 hour
5:15 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Front Studio (1)
Kelly Benson
1 hour 15 minutes
6:45 pm
Hatha 60
Hatha 60
Zoe T
1 hour
6:45 pm
Yin 60
Yin 60
Nick Cullen
1 hour
21
7:30 am
Meditation
Meditation
Neil Cheta
45 minutes
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Pixie
1 hour
10:00 am
Hatha 60
Hatha 60
Kat Marquardt
1 hour
11:15 am
Gentle Flow 60
Gentle Flow 60
Gin Perry
1 hour
12:30 pm
Yin 60
Yin 60
Seline Drouin
1 hour
5:15 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Mubina Skrijelj
1 hour
6:30 pm
Yoga with Ease
Yoga with Ease
Back Studio (2)
Melissa Ann
1 hour 15 minutes
6:30 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Ryan Stevenson
1 hour 15 minutes
8:00 pm
Booty Freedom
Booty Freedom
Nargis Dhirani
1 hour 30 minutes
22
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Deanna Duong
1 hour
10:00 am
Hatha 60
Hatha 60
Suzy
1 hour
11:15 am
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Shakti Tesla
1 hour
12:30 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Lorena Quintero
1 hour
4:00 pm
Hatha 60
Hatha 60
Brittany Fritter
1 hour
5:15 pm
Bigger Body Yoga
Bigger Body Yoga
Back Studio (2)
Kim Correa
1 hour 15 minutes
6:30 pm
Hatha 60
Hatha 60
Valerie Pesce-Butron
1 hour
7:45 pm
Yoga Nidra 60
Yoga Nidra 60
Pixie
1 hour
23
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Cedar Aura
1 hour
9:45 am
Community Class
Community Class
FREE
TBA
1 hour
11:00 am
Hatha 60
Hatha 60
Veronica W
1 hour
12:15 pm
Yin 75
Yin 75
Andrew Fredericks (sub for Timothy Bang)
1 hour 15 minutes
2:00 pm
Resilience Yoga
Resilience Yoga
FREE
Kayla Patton
1 hour
5:15 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Patricia Kim
1 hour
6:30 pm
Kundalini
Kundalini
Michele T
1 hour 30 minutes
24
9:30 am
Hatha 75
Hatha 75
Elizabeth Bion
1 hour 15 minutes
11:00 am
Vinyasa 75
Vinyasa 75
George Doulos
1 hour 15 minutes
1:00 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Pixie
1 hour 15 minutes
2:30 pm
Hatha 75
Hatha 75
Erica Govier
1 hour 15 minutes
6:00 pm
Introduction to Pranayama
Introduction to Pranayama
Bogey
1 hour 15 minutes
25
10:15 am
Hatha 75
Hatha 75
Albert Bayburin
1 hour 15 minutes
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
Vancity Acro - All Levels
Slava & Devon
1 hour 30 minutes
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
Vancity Acro - Intermediate
Slava & Devon
1 hour 15 minutes
3:30 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Jeremy Ruckenstein
1 hour 15 minutes
26
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Candice Sola
1 hour
10:15 am
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Lucas Sicard
1 hour
12:15 pm
Hatha 75
Hatha 75
Shayla Nickel
1 hour 15 minutes
4:00 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Blefourie P
1 hour
5:15 pm
Power Vinyasa
Power Vinyasa
Melanie Yip
1 hour
6:30 pm
Restorative 75
Restorative 75
Mary Saunders
1 hour 15 minutes
27
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Zoe Nichele
1 hour
9:45 am
Hatha 75
Hatha 75
Mira Light Hunter
1 hour 15 minutes
12:15 pm
Hatha 60
Hatha 60
Gin Perry
1 hour
5:15 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Front Studio (1)
Kelly Benson
1 hour 15 minutes
6:45 pm
Hatha 60
Hatha 60
Zoe T
1 hour
6:45 pm
Yin 60
Yin 60
Nick Cullen
1 hour
28
7:30 am
Meditation
Meditation
Neil Cheta
45 minutes
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Pixie
1 hour
10:00 am
Hatha 60
Hatha 60
Rachel Renaud (sub for Kat Marquardt)
1 hour
11:15 am
Gentle Flow 60
Gentle Flow 60
Gin Perry
1 hour
12:30 pm
Yin 60
Yin 60
Seline Drouin
1 hour
5:15 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Mubina Skrijelj
1 hour
6:30 pm
Yoga with Ease
Yoga with Ease
Back Studio (2)
Melissa Ann
1 hour 15 minutes
6:30 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Ryan Stevenson
1 hour 15 minutes
8:00 pm
Booty Freedom
Booty Freedom
Nargis Dhirani
1 hour 30 minutes
29
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Deanna Duong
1 hour
10:00 am
Hatha 60
Hatha 60
Suzy
1 hour
11:15 am
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Shakti Tesla
1 hour
12:30 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Lorena Quintero
1 hour
4:00 pm
Hatha 60
Hatha 60
Brittany Fritter
1 hour
6:30 pm
Hatha 60
Hatha 60
Adya Robin (sub for Valerie Pesce-Butron)
1 hour
7:45 pm
Yoga Nidra 60
Yoga Nidra 60
Pixie
1 hour
30
8:30 am
Hatha 60
Hatha 60
Cedar Aura
1 hour
9:45 am
Community Class
Community Class
FREE
TBA
1 hour
11:00 am
Hatha 60
Hatha 60
Veronica W
1 hour
12:15 pm
Yin 75
Yin 75
Andrew Fredericks (sub for Timothy Bang)
1 hour 15 minutes
2:00 pm
Resilience Yoga
Resilience Yoga
FREE
Kayla Patton
1 hour
5:15 pm
Vinyasa 60
Vinyasa 60
Patricia Kim
1 hour
6:30 pm
Kundalini
Kundalini
Michele T
1 hour 30 minutes
8:00 pm
Healing Circles
Healing Circles
Back Studio (2)
Aneesha Sasha Kozikova
2 hours
31
9:30 am
Hatha 75
Hatha 75
Elizabeth Bion
1 hour 15 minutes
11:00 am
Vinyasa 75
Vinyasa 75
George Doulos
1 hour 15 minutes
1:00 pm
Vinyasa 75
Vinyasa 75
Pixie
1 hour 15 minutes
2:30 pm
Hatha 75
Hatha 75
Erica Govier
1 hour 15 minutes
6:00 pm
Introduction to Pranayama
Introduction to Pranayama
Bogey
1 hour 15 minutes