Schedule

Thank you for supporting Karma Teachers, a non-profit free or by donation yoga studio! Reserve your spot by signing up online for $5.45. Or drop in for a class, no one is turned away for lack of funds! We have mats to use for free as well!
Questions? Please contact us at info@karmateachers.org. Thank you.
No class found for the selected class and location.
18 Sun
August
Today
10:15 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Albert Bayburin
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
1 hour 30 minutes Slava & Devon
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
1 hour 15 minutes Slava & Devon
3:30 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Jeremy Ruckenstein
19 Mon
August
Tomorrow
8:30 am
Hatha 60
1 hour Julia Czubernat (sub for Sarah B)
10:15 am
Vinyasa 60
1 hour Lucas Sicard
12:15 pm
Hatha 75
1 hour 15 minutes Shayla Nickel
4:00 pm
Vinyasa 60
1 hour Blefourie P
5:15 pm
Power Vinyasa
1 hour Melanie Yip
6:30 pm
Restorative 75
1 hour 15 minutes Mary Saunders
7:30 pm
Volunteer Orientation
1 hour Sanjay K
20 Tue
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Zoe Nichele
9:45 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Mira Light Hunter
12:15 pm
Hatha 60
1 hour Rachel Renaud (sub for Gin Perry)
5:15 pm
Vinyasa 75
Front Studio (1) 1 hour 15 minutes Kelly Benson
6:45 pm
Hatha 60
1 hour Zoe T
6:45 pm
Yin 60
1 hour Nick Cullen
21 Wed
August
7:30 am
Meditation
45 minutes Neil Cheta
8:30 am
Hatha 60
1 hour Pixie
10:00 am
Hatha 60
1 hour Kat Marquardt
11:15 am
Gentle Flow 60
1 hour Gin Perry
12:30 pm
Yin 60
1 hour Seline Drouin
5:15 pm
Vinyasa 60
1 hour Mubina Skrijelj
6:30 pm
Yoga with Ease
Back Studio (2) 1 hour 15 minutes Melissa Ann
6:30 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Ryan Stevenson
8:00 pm
Booty Freedom
1 hour 30 minutes Nargis Dhirani
22 Thu
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Deanna Duong
10:00 am
Hatha 60
1 hour Suzy
11:15 am
Vinyasa 60
1 hour Shakti Tesla
12:30 pm
Vinyasa 60
1 hour Lorena Quintero
4:00 pm
Hatha 60
1 hour Brittany Fritter
5:15 pm
Bigger Body Yoga
Back Studio (2) 1 hour 15 minutes Kim Correa
6:30 pm
Hatha 60
1 hour Valerie Pesce-Butron
7:45 pm
Yoga Nidra 60
1 hour Pixie
23 Fri
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Cedar Aura
9:45 am
Community Class
1 hour TBA
FREE
11:00 am
Hatha 60
1 hour Veronica W
12:15 pm
Yin 75
1 hour 15 minutes Andrew Fredericks (sub for Timothy Bang)
2:00 pm
Resilience Yoga
1 hour Kayla Patton
FREE
5:15 pm
Vinyasa 60
1 hour Patricia Kim
6:30 pm
Kundalini
1 hour 30 minutes Michele T
24 Sat
August
9:30 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Elizabeth Bion
11:00 am
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes George Doulos
1:00 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Pixie
2:30 pm
Hatha 75
1 hour 15 minutes Erica Govier
6:00 pm
Introduction to Pranayama
1 hour 15 minutes Bogey
25 Sun
August
10:15 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Albert Bayburin
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
1 hour 30 minutes Slava & Devon
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
1 hour 15 minutes Slava & Devon
3:30 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Jeremy Ruckenstein
26 Mon
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Candice Sola
10:15 am
Vinyasa 60
1 hour Lucas Sicard
12:15 pm
Hatha 75
1 hour 15 minutes Shayla Nickel
4:00 pm
Vinyasa 60
1 hour Blefourie P
5:15 pm
Power Vinyasa
1 hour Melanie Yip
6:30 pm
Restorative 75
1 hour 15 minutes Mary Saunders
27 Tue
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Zoe Nichele
9:45 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Mira Light Hunter
12:15 pm
Hatha 60
1 hour Gin Perry
5:15 pm
Vinyasa 75
Front Studio (1) 1 hour 15 minutes Kelly Benson
6:45 pm
Hatha 60
1 hour Zoe T
6:45 pm
Yin 60
1 hour Nick Cullen
28 Wed
August
7:30 am
Meditation
45 minutes Neil Cheta
8:30 am
Hatha 60
1 hour Pixie
10:00 am
Hatha 60
1 hour Rachel Renaud (sub for Kat Marquardt)
11:15 am
Gentle Flow 60
1 hour Gin Perry
12:30 pm
Yin 60
1 hour Seline Drouin
5:15 pm
Vinyasa 60
1 hour Mubina Skrijelj
6:30 pm
Yoga with Ease
Back Studio (2) 1 hour 15 minutes Melissa Ann
6:30 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Ryan Stevenson
8:00 pm
Booty Freedom
1 hour 30 minutes Nargis Dhirani
29 Thu
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Deanna Duong
10:00 am
Hatha 60
1 hour Suzy
11:15 am
Vinyasa 60
1 hour Shakti Tesla
12:30 pm
Vinyasa 60
1 hour Lorena Quintero
4:00 pm
Hatha 60
1 hour Brittany Fritter
6:30 pm
Hatha 60
1 hour Adya Robin (sub for Valerie Pesce-Butron)
7:45 pm
Yoga Nidra 60
1 hour Pixie
30 Fri
August
8:30 am
Hatha 60
1 hour Cedar Aura
9:45 am
Community Class
1 hour TBA
FREE
11:00 am
Hatha 60
1 hour Veronica W
12:15 pm
Yin 75
1 hour 15 minutes Andrew Fredericks (sub for Timothy Bang)
2:00 pm
Resilience Yoga
1 hour Kayla Patton
FREE
5:15 pm
Vinyasa 60
1 hour Patricia Kim
6:30 pm
Kundalini
1 hour 30 minutes Michele T
8:00 pm
Healing Circles
Back Studio (2) 2 hours Aneesha Sasha Kozikova
31 Sat
August
9:30 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Elizabeth Bion
11:00 am
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes George Doulos
1:00 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Pixie
2:30 pm
Hatha 75
1 hour 15 minutes Erica Govier
6:00 pm
Introduction to Pranayama
1 hour 15 minutes Bogey
1 Sun
September
10:15 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Albert Bayburin
12:00 pm
Vancity Acro - All Levels
1 hour 30 minutes Slava & Devon
1:45 pm
Vancity Acro - Intermediate
1 hour 15 minutes Slava & Devon
3:30 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Jeremy Ruckenstein
2 Mon
September
8:30 am
Hatha 60
1 hour Candice Sola (sub for Sarah B)
10:15 am
Vinyasa 60
1 hour Lucas Sicard
12:15 pm
Hatha 75
1 hour 15 minutes Shayla Nickel
4:00 pm
Vinyasa 60
1 hour Blefourie P
5:15 pm
Power Vinyasa
1 hour Melanie Yip
6:30 pm
Restorative 75
1 hour 15 minutes Tammy Gagne
7:30 pm
Volunteer Orientation
1 hour Sanjay K
3 Tue
September
8:30 am
Hatha 60
1 hour Zoe Nichele
9:45 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Mira Light Hunter
12:15 pm
Hatha 60
1 hour Gin Perry
5:15 pm
Vinyasa 75
Front Studio (1) 1 hour 15 minutes Kelly Benson
6:45 pm
Hatha 60
1 hour Zoe T
6:45 pm
Yin 60
1 hour Nick Cullen
4 Wed
September
7:30 am
Meditation
45 minutes Neil Cheta
8:30 am
Hatha 60
1 hour Pixie
10:00 am
Hatha 60
1 hour Kat Marquardt
11:15 am
Gentle Flow 60
1 hour Gin Perry
12:30 pm
Yin 60
1 hour Seline Drouin
5:15 pm
Vinyasa 60
1 hour Mubina Skrijelj
6:30 pm
Yoga with Ease
Back Studio (2) 1 hour 15 minutes Melissa Ann
6:30 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Ryan Stevenson
8:00 pm
Booty Freedom
1 hour 30 minutes Nargis Dhirani
5 Thu
September
8:30 am
Hatha 60
1 hour Deanna Duong
10:00 am
Hatha 60
1 hour Suzy
11:15 am
Vinyasa 60
1 hour Shakti Tesla
12:30 pm
Vinyasa 60
1 hour Lorena Quintero
4:00 pm
Hatha 60
1 hour Brittany Fritter
6:30 pm
Hatha 60
1 hour Valerie Pesce-Butron
7:45 pm
Yoga Nidra 60
1 hour Pixie
6 Fri
September
8:30 am
Hatha 60
1 hour Cedar Aura
9:45 am
Community Class
1 hour TBA
FREE
11:00 am
Hatha 60
1 hour Veronica W
12:15 pm
Yin 75
1 hour 15 minutes Timothy Bang
2:00 pm
Resilience Yoga
1 hour Kayla Patton
FREE
5:15 pm
Vinyasa 60
1 hour Patricia Kim
6:30 pm
Kundalini
1 hour 30 minutes Michele T
7 Sat
September
9:30 am
Hatha 75
1 hour 15 minutes Elizabeth Bion
11:00 am
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes George Doulos
1:00 pm
Vinyasa 75
1 hour 15 minutes Pixie
2:30 pm
Hatha 75
1 hour 15 minutes Erica Govier
6:00 pm
Introduction to Pranayama
1 hour 15 minutes Bogey
Show 20 more days